knaptryk

En gamer har brug for motion

y12

Er man en rigtig god og måske endda professionel gamer er det meget vigtigt, at man får meget motion. Det kan måske virke lidt mærkeligt da man jo sidder meget stille. Men det er faktisk præcis fordi, at man sidder så meget stille, at det er vigtigt, at man får bevæget sig. Det er vigtigt, at man dagligt får øget ens muskelmasse, så ens krop ikke bliver ødelagt af at sidde ned så lang tid. En ting man kan gøre her er for eksempel at starte med at cykle. Og man kan faktisk godt cykle på en måde, som minder meget det at spille computer. Man kan nemlig begynde på e-cykling, som er en sjov og sund form for motion, der foregår indenfor. Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan forlade dit hjem er e-cykling en oplagt måde at holde dig i form på. Det handler blot om, at du får en home trainer hjem til dig. Her sætter du din racercykel fast. Så kan du ellers bare gå i gang med at køre. Det er dejligt og det er en god måde at få motion på. Også når det er glat på vejene kan det være en oplagt måde at få cyklet på. 

Hjemmespiller

Træn især din core når du er gamer

Det er dog ikke tilstrækkeligt, at man cykler når man er gamer. For selvom man forbrænder masser af kalorier får man ikke opbygget så meget muskelmasse. Og i det store hele er dert faktisk muskelmassen som er vigtig. Det er nemlig musklerne som kroppen tærer på når man sidder stille i lang tid og ikke bevæger sig. Derfor bør man tage ned i træningscenteret og få løftet nogle vægte. Er man ikke så meget til at tage i træningscenteret kan man også gøre det hjemmefra. 

En fordel ved at træne hjemmefra er også, at man på den måde ikke behøver at forlad ens computer så lang tid af gangen. Man kan gå i gang med forskellige programmer på gulvet derhjemme. Det er en god måde at komme i gang på og det kan være med til at gøre, at man får rørt sig mere. En rask gåtur efter muskeltræning er også rigtig godt. For det kan gøre, at du får bevæget hele kroppen og får gang i blodomløbet. En god gåtur og muskeltræning er derfor godt. 

søskendehygge

Få god kost når du spiller computer hver dag

En anden ting, som også er vigtigt når du spiller computer på højt plan er, at du får en god kost. Det er vigtigt, at din kost giver dig masser af energi til hovedet. Faktisk er det vigtigt, at du får meget fedt. Får du ingen fedt er det nemlig ikke godt for hjernen. Den skal have fedt for at fungere. 

Desuden er det også vigtigt, at du får de rette vitaminer. De kan nemlig være med til at gøre, at du er sundere og har et bedre immunforsvar. Hvis ikke du får nok vitaminer og mineraler kan det gøre, at du langt nemmere bliver syg.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *