Bedside crib – så er baby altid tæt på dig

y12

Bedside cribs er designet til at stå lige ved siden af din seng. Bedside cribs giver dig let adgang til baby, direkte fra sengen. Nogen gange, hvis baby eksempelvis skal have ren ble, er du nødt til at stå ud af sengen. Andre gange, eksempelvis hvis baby skal ammes, kan du spare en tur ud af sengen, fordi baby er lige ved din side. Læs mere om bedside cribs her.

Vælg en god bedside crib

Hvad der er den bedste bedside crib kan være svært at svare på. Det afhænger meget af behovet og den plads der er til rådighed. Bedside cribs kommer i forskellige størrelser. Nogen er designet til at fylde mindst muligt. Andre er designet til at være nemme at bruge. Nogen er designet til at se flotte ud. hvilken bedside crib du vælger må derfor afhænge af præcis hvilke behov og ønsker du måtte have til din bedside crib.

Bæredygtig bedside crib

Den bæredygtige bedside crib findes måske ikke lige i udgangspunktet. Du kan lede efter en brugt bedside crib som du kan overtage og du kan selv give din bedside crib videre, når du er færdig med at bruge den. På den måde bliver din bedside crib ikke 100% bæredygtig, men den er godt på vej.

Når du køber babyudstyr, bedside cribs og alt muligt andet, så tænk på bæredygtigheden. Tag i mod alt hvad du kan få fra familie og venner. Gå i genbrugsbutikker for det du ikke kan finde privat. Køb så lidt som muligt fra nyt. Når du køber nyt, så undersøg om der findes en bæredygtig variant. Vælg altid bæredygtighed, når du køber bedside cribs, andre møbler og alt andet udstyr. Bæredygtighed handler om din egen babys fremtid.