Lækker mad med kylling

Brug for en pause fra gaming – så nyd lidt god mad

y12

Det kan være meget sjovt at game, og der kan sagtens gå rigtig lang tid med det. Engang imellem er det dog også vigtigt lige at komme væk fra computeren, og her kan det eksempelvis være rigtig godt at bruge lidt tid ude af huset sammen med familien. Det behøver ikke at være noget, der tager en hel dag, men noget så simpelt som at tage ud og få lidt god mad, det kan være et rigtig godt afbræk fra spillet.

Gaming ved computer

Hvorfor skal du væk fra computeren

Det er ikke lige sikkert, at du kan se nødvendigheden i, at du skal væk fra din computer, PlayStation eller anden spillekonsol. Men når du sidder i mange timer foran en skærm, så får du automatisk en hel del adrenalin i kroppen. Dette bemærker du måske ikke umiddelbart selv, men det gør din krop. Du bliver mere rastløs, har sværere ved at sove, og kan måske generelt have svært ved at finde ro. Derfor er det godt engang imellem at tage en pause og gøre noget andet.

Det samme gør sig gældende. før du skal sove. Det blå lys der kommer fra eksempelvis computerskærme og mobiler gør, at du ikke kan komme ned i den dybe søvn. Derfor anbefales det at undlade helt at kigge på sådanne skærme 1 time før du skal sove. Dette giver dig en bedre nattesøvn, så du kan fungerer endnu bedre. Og den dybe søvn øger også din koncentration, næste gang du skal spille lidt igen.

Hygge ved PlayStation

Få god mad med familien

Det er sjældent at du gider stå og lave langtidsmad, hvis du er en rigtig gamer. Men det betyder ikke, at du ikke engang imellem sagtens kan få super god mad. Du kan endda få  billig god mad med Wolt rabatkode, hvor du sparer nogle penge på dit sunde måltid. Der findes nemlig i dag gode hjemmesider, der samarbejder med en lang række caféer og restauranter, hvor du kan få bragt maden ud eller hente den selv.

Det betyder at du sammen med din familie kan få en rigtig hyggelig aften med noget god mad og eventuel et glas vin, enten hjemme eller ude, helt uden at du selv skal bruge mange timer på at tilberede maden først. Denne super hyggelige aften kan så afsluttes med lidt familiehygge, hvor i kommer hinanden ved. 

Det er både sundt for dig selv, da du får lidt social samvær uden for computerlivet, og samtidig vil det glæde din familie rigtig meget at være lidt sammen med dig. Det kræver således ikke super meget lige at komme lidt væk fra computeren. Faktisk kan du klare det hele online inden du rejser dig, og så er der god mad på vej hjem til dig og din familie. Nemt, hurtigt, lækkert og super hyggeligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *