Disneyland Paris – kør selv

y12

Leder i efter det næste sted at tage på en oplevelsesrig og fantastisk ferie? Disneyland Paris er et fortryllende univers af Disney, hvor både børn og voksne kan opleve en magisk, der sent bliver glemt. Mange har dog tanken om, at sådan en rejse er meget dyr og lang.

Selvom det er dyrt i Disneyland, er der flere muligheder for at gøre rejsen billigere ved for eksempel valg af hotel og transport. Hvis man benytter sig af de billige muligheder, så kan de fleste være med på rejsen til Disneyland Paris. Læs med herunder og hør mere om en rejse til Disneyland Paris.

Hvorfor vælge Disneyland?

Disneyland er en perfekt feriedestination for familien, der ønsker en fortryllende og magisk ferie for hele familien. Disneyland tilbyder nye shows næsten hvert år og årstid, hvilket gør, at du kan besøge dem flere gange om året. For når du først har oplevet Disneyland én gang, så kan du ikke vente til næste gang.

Noget der i den grad er værd at se, er Disneyland Paris til jul. Derfor er det også en oplagt idé at købe årskort, hvilket også vil bidrage til en billigere rejse. Disneyland har et hav af faciliteter som bl.a.: 2 parker, 7 hoteller, 59 forlystelser, 54 butikker, 68 restauranter og en biograf med 15 sale, så i løber bestemt ikke tør for oplevelser.

Disneyland Paris – kør selv ferie

Når du skal planlægge din rejse, skal du beslutte dig for om, hvilken form for transport du vil bruge. Hvis du ønsker at nå hurtigt frem, så er fly det rette for dig. Hvis ikke du ønsker at være afhængig af deadlines og flyafgange, så er det også en oplagt mulighed at køre selv til Disneyland. Det kan for nogle lyde som en hård og lidt for lang tur, men det behøver det ikke at være.

Det kan være en rigtig god og hyggelig oplevelse at lave en Disneyland Paris – kør selv ferie. På den måde kan i gøre jeres køretur til en del af rejsen i stedet for, at det bliver noget, der er negativt og kedeligt. Disneyland Paris – kør selv er en super god ide for familier, der ønsker at kunne tage tingene i deres helt eget tempo, og måske også opleve noget på vejen.

Kør selv til Disneyland Paris og lav en rute, hvor i planlægger nogle stop, hvor i vil se noget specielt. På denne måde så udnytter i jeres valg af transport, fordi i har mulighed for at opleve en masse ting på selve køreturen. Det tager omkring 12 timer fra den danske grænse, men afhænger dog af trafik og tid på døgnet.

Hoteller ved Disneyland Paris

På jeres Disneyland Paris – kør selv ferie skal I jo have et sted og bo, og mulighederne er mange. Hvis i ønsker et billigt sted at bo, så er Disney’s Davy Crockett Ranch et skønt sted. Her bor man i små hytter, hvor der er plads til 6 personer. Herfra tager det kun 15-20 minutter at køre i bil hen til parken.Hvis i ønsker at bo på et hotel til en fair pris, så kan i vælge Disney’s Hotel Santa Fe. Her finder du et skønt hotel med fine værelser, og her er der kun 15-20 minutters gang til parken. Der er dog også den mulighed, at i kan tage den gratis shuttlebus.

Hvis jeres ferie skal være noget helt særligt, og i ønsker et dyrere hotel, så er Disneyland Hotel det helt rette for jer. Dette er det dyreste hotel ved Disneyland Paris, men man får bestemt også noget for pengene. Det er et 5-stjernet hotel, og der er ikke behov for transport til parken, da i allerede er der.