Du kan komme rigtigt langt med email markedsføring

y12

Dine produkter skal sælges. Det er jo ligesom det som en virksomhed lever af. Men det kræver at folk ved, at produkterne eksisterer. Den information får de med markedsføring af den ene eller den anden slags. En oplagt mulighed er E-mail marketing.

Hvad er E-mail marketing?

Begrebet E-mail marketing går i princippet ud på at sende et kommercielt budskab ud via email. Det gøres typisk til en række mennesker ad gangen. Men kan faktisk betragte alle e-mails sendt til nuværende eller potentielle kunder som værende e-mail marketing.

E-mail marketing manager

Det er nok de færreste virksomheder, der har en decideret E-mail marketing manager. Men en del har efterhånden en Digital marketing manager. Altså en person der er ansvarlig for alt marketing der foregår digitalt. For styring og udførelse af den digitale markedsføring er helt essentielt for at få en virksomheds vare ud over rampen. Det er vigtigt at være synligt på digitale medier, og det er vigtigt at være det på den rigtige måde.

Gør det i øjenhøjde

Det er ikke princippet ikke svært blot at udsende en række emails til nuværende og potentielle kunder, og håbe på at de køber jeres produkt. Men så simpelt er det ikke. Først og fremmest er det vigtigt, at I har rettigheder til at kontakte de pågældende kunder. Derefter er det ekstremt vigtigt, for at få de bedst mulige resultat, at I tilpasser og målretter jeres content præcis til jeres kunder. At kommunikere i øjenhøjde til jeres kunder giver bare bedre resultater via mere kvalificerede leads. I får på den måde optimeret jeres salg.

Gør det personligt

En oplagt mulighed at benytte ved E-mail markedsføring er at gøre jeres kampagner personligt. Dette kan automatiseres, så jeres kunder får mails der matcher deres behov, og dermed er chancen for et salg markant større. Dette indbærer dog også at I kender jeres kunder og ved, hvordan I skal kommunikere med dem.

Brug specialister

Hvis I står og vil videre med jeres email markedsføring, så er det oplagt at tage fat i nogen specialister på området. Det kunne være marketing bureauet Poetype, der netop er specialister i email markedsføring. Hos Poetype har de fokus på at få deres kunders virksomhed ti at vækst, og gøre det via høj faglighed og kvalitet i alt hvad de udfører. Der arbejdes med at skabe gode relationer til jeres både nuværende kunder, men også nye potientielle kunder.