Gamer

Sådan bliver du en god gamer

y12

Det er blevet mere og mere populært at spille på computer og på andre spillekonsollere. Det er ikke kun de unge, der er blevet betaget af den fiktive verden, som man ofte kan opleve inde i de online spil.

Bliv kvikket op

De fleste, der spiller kender til det med, at de lige skal færdiggøre et igangværende spil. 

Hvis man er træt og gerne vil holde sig lidt kvik, så kan det være en god ide med en god og stærk kop kaffe. For nogen virker kaffe opkvikkende på grund af koffeinen, som er i kaffe.

Det kræver så lige, at man kan lide kaffe.

Hvis du elsker en god kop kaffe, så er det vigtigt med en god kaffemaskine. Det kan være svært at finde ud af hvilken kaffemaskine, som man skal købe.

Med Kaffeguru.dk kan du læse anmeldelser af forskellige kaffemaskiner. Der kan man læse anmeldelser af de 9 bedste i test. En ting, som de alle har tilfælles er, at de har en indbygget timer. Det vil sige, at du kan indstille din kaffemaskine til at begynde at brygge kaffe, så der er frisk kaffe hver gang, at du står op om morgenen.

Ved hver kaffemaskine kan du læse om hvilke fordele, der er ved den enkelte maskine. Samtidig kan du læse om de forskellige specifikationer, som den pågældende maskine har. 

Kaffekop

Få nok aminosyrer med BCAA

En ting, som du skal huske, når du spiller meget, at du skal huske stadigvæk at få nok motion. Hvis du sidder og spiller flere timer hver dag uden rigtig at få rørt sig, så kan du desværre ende med at tage på.

Derfor er det en god ide, at du fx går i fitnesscenter eller dyrker en anden form for motion et par gange om ugen.

Det kan fx være, at du går til badminton, eller at du løber et par gange om ugen.

Hvis du går meget op i sundhed, så har du måske hørt om kosttilskuddet BCAA.

Det er et kosttilskud, der indeholder tre slags aminosyrer, som kroppen ikke selv kan producere. Disse tre aminosyrer hæmmer muskelprotein-nedbrydningen. Aminosyre er byggestene af protein. Protein er det, der hjælper din krop med at opbygge muskler og at reparere muskler, når der er opstået en muskelskade.

BCAA kan hjælpe til, at der går længere tid før, at du bliver udmattet.

BCAA fås både i pulverform og som piller.

Det kan være svært at få nok BCAA igennem ens kost. Derfor vælger mange at indtage BCAA som et kosttilskud.

Motion

En god gamer går op i sin sundhed

De, der spiller computer på højt plan, de går ofte en del op i sundhed. Det er noget, som mange unge misforstår ved gaming. De tror, at gaming handler om kun at sidde og spille, men for at kunne sidde og være koncentreret i så lang tid, så kræver det også, at man går op i sundhed og i at træne. Det har været meget oppe i medierne, at de professionelle gamere ofte går meget op i at spise sundt, og at de også husker at træne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *