person spiller computerspil

Styrk din karriere indenfor E-sport med et efterskoleophold

y12

Ja du læste rigtigt. Nu kan du faktisk gå til e-sport på efterskoler. Du kan derfor få alle de fede oplevelser som andre unge for på efterskole, samtidig med at du styrker din karriere. 

Med et efterskoleophold, får du masser af gode oplevelser sammen med andre unge mennesker og for mange, er deres år på efterskole et af de bedste i deres liv. Er du i tvivl om, hvordan et år på efterskole kan styrke din karriere indenfor e-sport så læs med her. 

to spiller kamp mod hinanden

Lær af andre og af lærerne 

Når du går på efterskole og vælger e-sport som dit linjefag, så vil du gå på hold med en masse andre unge mennesker, der lige som dig er vilde med e-sport. Du vil derfor kunne lærer en masse ny viden af dine klassekammerater og du vil selv kunne lærer fra dig. 

Udover at i vil kunne lære en masse ting af hinanden, så vil du også have i en hel klasse, hvor i alle har en fælles interesse. Det betyder mere end man skulle tro. Men hvis du allerede nu har siddet i en klasse, hvor alle de andre hellere vil spille fodbold i virkeligheden, så kender du allerede til fordelen. 

Nemlig at du pludselig vil få en masse nye venner og bekendte, der alle deler den samme passion som dig – nemlig e-sport. Udover at i kan lærer af hinden, så vil du på Skolenfor også blive undervist af virkelig engagerede lærer, som også alle går meget op i e-sport. De har lige netop valgt Skolenfor, fordi det er en efterskole med e sport

Hvad betyder det at have e-sport som linjefag? 

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal sidde og spille computer hele dagen i et helt år. Du vil stadig blive undervist i mange af de traditionelle fag og der vil også være fysisk aktivitet som en del af den træning. Alligevel vil meget af din skoledag og skolegang være præget af e-sport i og med at det er dit linjefag. Du vil lære at blive dygtigere til forskellige teknikker indenfor e-sport og du vil skulle deltage i spændende turneringer indenfor e-sport. 

Du vil derfor på dit efterskoleophold med e-sport udvikle dit talent en hel masse i e-sport, og du kan dermed styrke din karriere indenfor e-sport, hvis det er det du drømmer om. Du vil derfor skulle arbejde målrettet med dit talent indenfor gaming uanset hvilken type gamer du er. På Skolenfor går de meget op i, at eleverne lærer det rigtige og derfor er der indrettet et helt nyt lokale med det rigtige gamerudstyr i. 

sort controller

Hvad får du ellers ud af et år på efterskole? 

For rigtig mange voksne tænker de tilbage på deres år på efterskole, som et af de absolut bedste år. Det år er typisk præget med masser af gode minder om deres venner og friheden i at være på efterskole. Det er et virkelig godt springbræt til at blive voksen og klare sig uden sine forældre, men alligevel altid have en voksen tæt på. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *