gaming

Gode alternativer til online spil

y12

Det er sjovt at game, og det er fedt at gøre det online, så man kan spille mod og med venner og nye bekendtskaber. Men husker du at komme ud og trække noget luft indimellem og kramme dine venner i virkelighedens verden? Du behøver nemlig ikke skulle undvære spilleglæden, selvom du har forladt computeren for en stund. 

brætspil

Brætspil

Brætspil har eksisteret i en menneskealder, og det har altid været populært. Og det er med god grund. I dag findes der utallige forskellige slags brætspil med vidt forskellige mål, fokusområder og regler, men fælles for dem alle er, at I skal være 2 eller flere til at spille spillet.

Hvis du foretrækker strategiske spil, hvor I skal spille mod hinanden ud fra diverse strategier, planlægninger og gennemtænkte idéer, findes der masser af brætspil, der kan holde jer beskæftiget hele aftenen og natten. Vil du gerne teste din paratviden og konkurrere mod dine venner i samme forbindelse, findes der et utal af forskellige spil med spørgsmål indenfor alle fagområder, viden og interesser.

Og endelig findes der også spil, hvor I skal være mere aktive, og hvor I skal udfordre hinanden i en række forskellige dyster. Her skal I typisk være 4 eller flere med, for at det bliver rigtigt sjovt. 

Der er med andre ord masser af muligheder for at spille med vennerne uden for gamers verdenens 4 vægge.

Krydsord og sudoku

Har du brug for noget ro og alene-tid, kan du overveje at bladre igennem nogle krydsord forslag eller sudoku og se, om det kunne være interessant for dig. Fordelen ved både krydsord og sudoku er, at du kan tage dem med dig, hvor end du skal hen. 

Skal du for eksempel ud på en længere tog- eller flyvetur, kan de agere sublim underholdning, men du kan også tage dem med ud på altanen eller i haven og fortsætte spillet, mens du nyder solen.

venner

Margretheskål

Du har helt sikkert allerede prøvet denne leg før. Det er en sjov leg, som er god, hvis I er 4 personer eller flere. Det er super sjovt til sommerfesten ude i haven, til familiefesten, hvor alle aldersgrupper er repræsenteret eller til firmafesten, hvor I ikke behøver at være så generte. 

Det går i alt sin enkelthed ud på, der udstikkes et tema for legen, for eksempel ”kendte mennesker”, og hver deltager skriver 3 navne på 3 kendte mennesker på 3 sedler. I inddeles i to hold. I første runde trækker deltagerne en seddel og må herefter fortælle om personen uden at nævne vedkommendes navn. Deltagerne på holdet skal herefter gætte den kendtes navn. I anden runde lægges sedlerne tilbage i skålen og derefter skal deltagerne mime personen på sedlen. I sidste runde må der kun siges ét ord, hvorefter deltagerne skal gætte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *