gamer

Udstyret er det vigtigste, når man gamer

y12

Hvad er fælles for alle E-sportens største stjerner? Uanset hvilken slags spil, de spiller – om det er sportsspil, skydespil eller adventurespil – så har de udstyret i orden. Sandheden er, at man simpelthen bare ikke kommer særlig langt med dårlig teknik i gaming-verdenen.

Nu tænker du måske, at det ikke er nødvendigt at opgradere, så længe din konsol og dit tilbehør fungerer nogenlunde. Det er det muligvis heller ikke, men man kan altid få bedre, og et ægte gamer-hjerte banker for det bedste.

Så spørgsmålet er ikke, om du bør forbedre dit set up, men rettere hvordan du gør det. Heldigvis for dig kommer svaret derpå her. Følg med og bliv klogere på, hvad udstyr i virkeligheden betyder for en gamer, og hvordan du får det bedst mulige.

Udstyrets formål

Du tænker sandsynligvis ikke over det, når du spiller, men hele pointen med computerspil er, at man indlever sig i det. Et godt computerspil får brugeren til at glemme hele omverdenen og virkeligheden. Det suger ham eller hende ind i en alternativ virkelighed.

atari

Der er dog lige den detalje, at selv det bedste og nyeste spil er umuligt at leve sig ind i, hvis ens headset skramler, hvis mikrofonen på det ikke virker, hvis du skal bruge to hænder og hele din kropsvægt for at højreklikke, fordi der sidder et gammelt tyggegummi fast på indersiden af din mus, eller hvis internettet er sløvt.

Ting som disse forværrer spiloplevelsen markant fordi de ødelægger hele formålet med spillet; indlevelse.

Tid til at opgradere

Nu sidder du sikkert og skammer dig over dit cola-klistrede tastatur og dit ridsede webcam – sandsynligvis begge fra 2012. Heldigvis kan du nemt finde masser af gode anbefalinger af super elektronik på internettet. Det vrimler faktisk med dem.

Derfor er det vigtigt at have en kritisk sans, når man køber nyt udstyr. Lad være med at købe det mest populære og farvestrålende, bare fordi det er det, dine venner har. Gå den fornuftige vej i stedet og undersøg markedet grundigt inden du bestemmer dig for en model, der passer dine behov og naturligvis også dit budget. For eksempelvis hvis du er til fodbold og vil streame fodbold live på dit TV så skal du sikre dig at dit tv kan det.

Derefter kan du lede efter tilbud på netop den model, du ønsker dig. Du skal ikke være bange for at købe brugt, men det er naturligvis vigtigt, at du er ekstra forsigtig, hvis du kaster dig ud i dette. Du kender formodentlig selv standen, som en musemåtte kommer i efter et par års intensivt brug.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *