gaver

Hvad skal du ønske i gave til din 18 års fødselsdag?

y12

Det er aldrig nemt at finde ud af hvad det er man helt præcis skal ønske sig i gave – især når det er en 18 års gave, der snakkes om. Sin 18 års fødselsdag er nemlig noget helt særligt og betydningsfuld, og det er derfor meget naturligt, at man gerne vil have nogle gaver, som kan minde en om den store dag.

Læs med her og få lidt inspiration til, had det er for nogle slags gaver du skal ønske dig til den store 18-års fødselsdag lige rundt om hjørnet!

flytte

Noget praktisk til hjemmet

Ja, det er måske ikke helt så sjovt at tænke på, men når du nu står og fylder 18 år, så er det også ved at være på tide at blive lidt praktisk omkring sine gaver. Når man fylder 18 år, så betyder det nemlig lige pludselig at man er blevet voksen – og for mange mennesker betyder det dermed også, at de flytter ud hjemmefra.

Der kan være rigtig mange dyre omkostninger involveret i det at flytte ud hjemmefra. Udover at du nu selvfølgelig lige pludselig får en husleje at betale, så skal der altså også købes alverdens små dimsedutter til hjemmet. 

Du behøver naturligvis ikke at bede om noget helt kedeligt, såsom et sæt håndklæder eller gamle sengetæpper i gave. Men måske du godt kan lide at lave mad? Så bed venner og familie om at udstyre dig med et godt køkkensæt!

Bare fordi gaven er praktisk behøver den ikke at være kedelig. Vær lig kreativ med dine gaveønsker også.

kvinder giver gave

Noget til rejsen

For nogle mennesker betyder det at fylde 18 år, at de nu skal til at finde deres helt eget hjem. Men for mange andre betyder det i stedet for, at de nu vil tage chancen og komme ud i verdenen og se sig lidt omkring.

Hvis du er en af dem, så har helt store rejseplaner efter din 18 års fødselsdag, så kan det være en god ide at købe noget, som du kunne få brug for til rejsen! Står du måske stadig og mangler en god rejserygsæk? Bed din familie om at splejse til en til dig.

Når du skal ud at rejse, så er det vigtigt at huske på, at du ikke kan slæbe specielt meget med dig. Derfor skal gaven meget gerne være noget du får brug for undervejs – og ikke noget der sinker dig eller vejer for meget i rygsækken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *