Sådan er du den bedste vært til et spil Dungeons & Dragons

y12

Når man sætter tid af til et godt spil Dungeons & Dragons, er der ofte tale om hele dage. Det er et spil, der tager tid, og hvor indlevelsesevnen er i højsædet. Når så man sidder der en hel dag eller aften, er det klart, at man selvfølgelig både skal have mad og drikke. Hvis du skal være vært til en af jeres spilaftner, er der her 3 gode tips til, hvordan du kan gøre oplevelsen endnu bedre for dig og dine venner.

 

Sørg for at I sidder godt hele dagen.

Når man skal sidde på bagdelen en hel dag, kræver det, at man sidder godt og ikke for indeklemt eller for foroverbøjet. Derfor er det en god idé at spille omkring et spisebord, hvor man kan sidde ret og komfortabelt, mens man spiller.

 

terning

Luft ud både før, under og efter

Sørg for at der er en masse frisk luft, da det hurtigt kan blive enormt indelukket at sidde inde i så mange timer. Derfor er det en god idé at lufte godt ud og skabe gennemtræk nogle timer, før gæsterne kommer. Når I holder pause i spillet, er det en god idé at benytte chancen til at åbne vinduerne i 10 minutter, inden I igen kaster jer ind i jeres roller og spiller videre. Det siger sig selv, at det er en god idé også at lufte ud, når gæsterne er gået hjem, da der med sikkerhed ikke dufter af blomster eller er særlig friskt i rummet efter sådan et spil.

 

Sørg for mad, snacks og drikkelse

Som vært er det din opgave at sørge for at ingen går sukkerkolde eller bliver hangry. Derfor er det en god idé, at du køber nogle snacks, både salte og søde af slagsen. Til aftensmad er det super ideelt at vælge en ret, du kan forberede inden og bare lade simre, mens I spiller. Gullash er en lækker gryderet, du kan lade simre i timevis, og den bliver blot bedre af det. Du kan gøre klar og sætte den over, inden I går i gang med spillet. Fyld godt op med vand og køb dine gæsters yndlingssodavand og øl, hvis I er til den slags.

Fæstning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *