Gør din spilleoplevelse ekstra interessant med et lykkehjul 

y12

Hvem kan gå forbi et lykkehjul uden at give det et drej? Du får både spændingen ved at se, hvor pilen ender og glæden ved at høre den karakteristiske dak-dak-dak lyd. Vidste du, at du kan designe dit helt eget lykkehjul? Du kan se de sjove muligheder her og lade morskaben begynde. 

Et lykkehjul er en god måde at lave konkurrencer eller challenges på. Det er op til heldet, og måske hvor hårdt hjulet drejes, hvor det lander og hvad der skal ske. Det kan bruges til fx fester eller ved gaming events. Har du et videospil i gang, kan du dreje på hjulet, og dine kammerater kan spændt følge med i, hvor pilen peger. Mange timers sjov gemmer sig i sådan et lykkehjul, og du har muligheden for at tilpasse felterne med din egen tekst. 

Lykkehjul med metalfod 

Et lykkehjul lavet efter dine ønsker – hvad kunne være mere skægt? Det bliver naturligvis leveret med en praktisk fod, så du nemt kan få det placeret og komme i gang med at anvende det. På en flot metalfod er du sikret, at lykkehjulet ikke vælter – selv hvis du har det med på det lokale kræmmermarked.   

Magnetisk lykkehjul 

En anden mulighed er et lykkehjul med whiteboard-overflade. Der kan skrives på pladen, som på en whiteboard-tavle. Men den er også magnetisk, så du kan sætte magneter på felterne. Det gør lykkehjulet anvendeligt i lang tid, da du nemt kan udskifte felternes indhold. 

Derudover kan du selv vælge, hvor hurtigt og længe hjulet drejer. 

Denne type lykkehjul måler 60 cm i diameter på pladen. Det bliver leveret med en flot trefod, der også kan tilpasses i højden. Det vil sige, at både store og små kan agere lykkens gud(inde) og dreje med hjulet. Der følger også en pen med, som I kan skrive på pladen med. Når du åbner pakken vil du også se, at der er 12 magneter med færdig tekst. Så I kan hurtigt få gang i hjulet med de medfølgende magneter. De kan selvfølgelig sættes på og fjernes igen, som I ønsker det.   

Så er du på udkig efter en sjov måde at engagere dine gaming-venner, dine kammerater, familiemedlemmer eller måske kolleger i en skæg konkurrence, så grib chancen og bestil jeres helt eget customised lykkehjul. Det kan bruges derhjemme, til festen, på markedet, til gaming-eventet – ja, faktisk i utroligt mange sammenhænge.