Gaming_lan_

Hvorfor er online rollespil så givende?

y12

Online rollespil er inspireret af de klassiske rollespil som blev populære i 90’erne. De fortæller en historie hvor spilleren selv er en del af handlingen. De kan have en handling inden for flere forskellige genre. De mest gængse er dog Science fiction eller fantasy. De mest spillede spil indenfor online rollespil er MMORPG som står for massive multiplayer online RolePlay Game.

Hvad er online rollespil?

Det er generelt spil hvor du kan spille en karakter. Nogle af spille giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige karakterer som har forskellige evner som f.eks. Intelligens, styrke og smidighed. I nogle spil får du mulighed for at personliggøre din karakter til at have et valgt udseende.

Når det kommer til MMORPG spiller du med andre fra hele verden. Her kan du vælge forskellige servere at spille på. Online rollespil betyder at du ikke behøver at downloade spillet til din computer. Det gør at du har mulighed for at spille det fra alle computere.

Hvorfor er det sjovt at spille online rollespil?

En af grundene til at det er sjovt at spille er at du kan være en anden person. Du kan leve dig ind i denne karakter og leve i en anden verden. Det er ofte en verden som ligger langt fra vores dagligdag. Det er underholdende, fordi der ofte er mange andre væsner og karakterer i denne verden. Som spiller kan du godt bruge lang tid på at netværke med andre spillere mens i spiller, uden du lægger mærke til det. En hel del af de online RPG er gratis og lige til at gå til.

gaming_tastatur

Fordelene ved RPG online

Dine forældre er muligvis bekymrede over at du spiller disse spil. Det skyldes blandt andet en negativ pressedækning som har været der gennem de senere år. Men faktisk er der mange vigtige fordele som du opnår ved at spille RPG.

En af de vigtigste fordele ved at spille nogle af disse spil, er at du får en udvidet rummelig sans. Dette hjælper især kvindelige spillere da de fra naturens side generelt har sværere ved disse ting i forvejen. En anden god ting ved at spille er en styrket evne til at skabe nye venskaber.

Du får også god brug af dine sociale færdigheder når du skal kommunikere med de andre spillere. Særligt for personer der føler sig uden for eller akavet i andres selskab, kan spillene det forbedre evnen til at skabe nye venskaber og øge de sociale færdigheder. Spillene kan hjælpe med at øge empatien til andre med et andet udseende eller en anden livsstil end ens egen.

Gaming_lan_

Da du påtager dig en anden persons rolle kan det være med til at sætte dig ind i hvordan livet kan se ud fra et andet perspektiv. Ved at spille nogle rollespil vil du også udvikle din sans for strategi og kritisk tænkning. Det er nemlig ofte en del af spillet at kunne udtænke komplekse løsninger på opståede udfordringer.

Ud over alle disse fordele får du ofte også et bedre kendskab til engelsk, da de fleste af spillene er udviklet på engelsk. Kommunikationen med de andre spillere vil ofte også være på engelsk. Spillene kan også give dig bedre lederevne og styrke evnerne til at overtage markeder og bekæmpe konkurrenter. Mange har fået øjnene op for hvad rollespil og computerspil kan gøre ved din udvikling.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *