Italien

Hvornår er det bedst at bestille afbudsrejser til Italien?

y12

Italien og en stor del af resten af middelhavslandene er nogle af danskernes yndlingsferiedestinationer, så snart det bliver en smule mere lunt i vejret. Vi elsker at opleve den lidt fremmede kultur, smage på vin, se på store og prangende domkirker eller bare dase ved poolen ved en lækker og stor campingplads.

Det er der sådan set ikke noget at fortænke danskerne i, men det betyder også, at det efterhånden er blevet ret besværligt, hvis man gerne vil tage til et land som Italien. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis det er med et af de mest ydende rejsemål for øje, eller hvis det er lige midt i skolernes sommerferie. Det tidspunkt er nemlig ofte højsæson for de danske familier, der rejser til Italien og andre lande lig.

Vent med at bestille

Kører man i bil ned gennem Europa, kan man derfor godt forvente at sidde i kø i sommervarmen, og en flybillet bliver heller ikke ligefrem billigere af, at der nu er både efterspørgsel og trængsel. Du kan enkelte gange være heldig at finde afbudsrejser, hvis du er hurtig og fleksibel hvad angår tider, men selv disse bliver hurtigt slukket.

Har du virkelig lyst til at tage af sted og opleve Italien fra landets bedste side, er det måske ikke samtidig med at alle andre holder sommerferie. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil spare på pengene. Stort set hele resten af året, er der nemlig rig mulighed for at få betragteligt billigere billetter. Hvis det ikke er nok, kan du endda være hurtig og få en afbudsrejse til endnu billigere penge. Disse er ofte ekstremt billige, fordi flyselskaberne helst egentlig bare vil af med dem.

Lær mere online

Hvis du gerne vil lære mere om, hvilke tidspunkter er de bedste for afbudsrejser, og hvordan man finder de allerbedste tilbud på flyrejser, så er der faktisk rigtig meget at lære på forskellige internetsider. Det gælder for eksempel en side som Rejsetilbud.dk. På Rejsetilbud DK kan du lære om meget og holde dig opdateret på hvor og hvornår du skal være på dupperne, hvis du for eksempel ønsker at få dig en afbudsrejse til Italien.

Kernen af det hele er dog, at du skal være forholdsvist fleksibel. Selvom det kan lade sig gøre, er det også derfor langt de fleste venter til de ikke har små børn på slæb, før de begiver sig ud i at rejse på afbudsrejser. Det kan nemlig være forholdsvist besværligt, hvis man uden særligt meget advarsel bare lige pludselig hiver dem ud af skolen i en uge, eller hvis man skal afsted på upraktiske tidspunkter, hvilket det ofte er, såsom sent om aftenen eller tidligt om morgenen. På trods af de lidt mere besværlige kår, som en afbudsrejse byder på, så er destinationen og de sparede penge oftest det hele værd.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *