Lys kontroller

Vær sikker ind imellem spillene

y12

Er det endelig lykkedes dig at finde en kæreste? Måske har du mødt en sød ven af det andet køn, og i er begyndt at se ganske meget til hinanden? Måske er det på tide at gå den ekstra mil? Måske skal i til at være lidt mere intime med hinanden. Der er det vigtigt at huske, at bare fordi i nu kender hinanden rigtig godt, så er der stadig grund til at bruge kondom. Hvis et sværd skal ind i en skede og få helt nær kontakt, så er det vigtigt at beskytte dem begge. Så gør jer begge to en tjeneste og glem ikke kondomet, når i skal være rigtig sammen.

Kondom og bh

Beskyt jer mod hinanden, for hinanden

Hvis man er kommet rigtig langt i et forhold, så giver det god mening, at man stoler rigtig meget på sin partner. Derfor kan det give ingen mening, at man ikke skulle være sikker på, at man er sikker med sin elskede. Altså når man kommer rigtig tæt på. Men den uheldige sandhed er, at selvom man stoler meget på hinanden, måske endda ikke har været med andre før sin nuværende kæreste, så kan der stadig være genetiske sexsygdomme. Og det er disse vi skal beskytte hinanden imod. Derfor kan du aldrig være helt sikker at din partner ikke kan give dig noget du ikke vil have. Ikke hvis ikke i begge bliver undersøgt for alle de kendte sygdomme og selv der, kan man aldrig være sikker på, at man er fuldkommen sikker. Ikke at kondomet skal blive på forevig, men lad det være på til at starte med.

For at putte det ind i mere relevante termer, så kan man se på det som et sværd og en skede. Hvis nu skeden eller sværdet har noget uheldigt svamp eller lignende, skal det jo ikke spredes til den anden. Dette kan opstå hvis enten sværdet eller skeden har været i kontakt med et andet sværd eller skede med svamp, men det kan også opstå via mere naturlige og usete måder. Derfor skal man altid lige tjekke det, inden sværdet skal i kontakt med skeden eller omvendt. Det kan være dyrt hele tiden at tjekke, så bare køb et kondom inde på https://www.kondomaten.dk/slimline-kondomer inden i starter. Generelt skal man bare beskytte sig selv. Ikke kun for sig selv, man kan også tænke på de næste du skal være sammen med og måske endda dine børn, den næste generation.

kontroller i haand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *