Computerspil

Hold det perfekte LAN-party

y12

Elsker du at game? Gaming er blevet mere og mere populært både blandt drenge og piger. Når man sidder foran computeren og spiller, kan der hurtigt gå mange timer. Man kan både spille med sig selv og med sine venner, og selvom at det er muligt at spille fra hvert jeres værelse, er det lidt hyggeligere, hvis man sidder ved siden af hinanden, imens man spiller. Læs mere det perfekte LAN-party her. 

Lækker mad

Inviter dine bedste venner

Når man skal holde det perfekte LAN-party, skal det være med sine bedste venner. Det er hyggeligt at spille sammen, og derfor vil en hel aften eller nat, hvor I bare skal spille altid være en succes. Når I er flere, der spiller sammen, kan I lave hold og udfordre hinanden. Derudover kan I også hjælpe hinanden til at blive bedre spillere. Det kræver utroligt meget træning at blive virkeligt god indenfor et bestemt computerspil, så det er derfor smart, hvis man kan lære af hinanden, og se hvad hinanden gør godt. 

Få lækker mad og snacks

Til det perfekte LAN-party hører selvfølgelig lækker mad og en hel masse snacks. Men når man spiller computer, har man ikke tid til selv at skulle lave maden, og derfor et det helt genialt bare at bestille fra Wolt. Wolt bringer mad lige til døren, og de kan bringe, lige det du ønsker dig. Med en rabatkode fra Wolt kan I få lækker mad til billige penge. Udover lækker mad skal et ægte LAN-party selvfølgelig også have en masse snacks. Når man skal holde sig vågen hele natten er det vigtigt at have noget, man kan få energi fra som f.eks. energidrikke. Køb derfor også godt med slik, sodavand og chips, så i kan hygge jer hele aftenen. 

Gaming

Hav styr på udstyret 

Udstyret skal være i orden, når man inviterer til LAN-party. Først og fremmest skal man have plads til at alle har et sted at stille deres computere, og derudover er det yderst vigtigt at internetforbindelsen er på plads. Der findes ikke noget, der er mere irriterende, end når forbindelsen lagger, og spillet derfor ikke kan gennemføres hensigtsmæssigt. Endvidere kræver et LAN-party en masse forlængerledninger, så I alle kan koble jeres udstyr til ved siden af hinanden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *