natur_live_rollespil

Live rollespil kan fører til ømme og skadede kroppe

y12

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en fysisk krævende aktivitet at spille live rollespil. Ofte bærer man rundt på tungt udstyr i form af for eksempel kostumer på ujævnt terræn i skove, og ofte gør man det også mange timer ad gangen.

Efter nogle år med den hobby kan man således komme til at opleve gener i kroppen, og det er noget, der kan sætte sig som permanente skader der dagligt smerter og er til gene.

Slip for en hverdag med smerter

Og der er ikke nogen, der ønsker en hverdag, der er præget af smerter, hvorfor der ofte søges mod medicinske behandlinger for at slippe af med dem. Ved at slippe af med generne kan man nemlig også sikre sig, at man kan fortsætte med sin hobby med live rollespil.

massage_smerter_

Et medicinsk lægemiddel, som der især er mange, der nyder stor glæde af lige for tiden, er cannabis olie eller også kaldet CBD-olie. Det er et præparat, der forhandles på for eksempel CBD-olie.eu.

CBD-olie betragtes ikke længere som værende et euforiserende stof

Det har længe været diskuteret herhjemme, hvorvidt cannabis olie kan betragtes som værende et lægemiddel, men efterhånden er det nået dertil, hvor det er blevet godkendt i en sådan grad, at det befinder sig i en testfase. Det betyder, at det bliver rullet ud på enkelte patienter.

Noget helt andet er også, at det således ikke længere går ind under paragraffen som værende et euforiserende stof, hvis blot niveauet af de aktive stoffer er tilstrækkeligt lavt. Det betyder også, at du ikke kan blive retsforfulgt, hvis du for eksempel vælger er tage din CBD-olie med dig ud til live rollespil, således du har mulighed for at behandle din smerter, når de opstår.

hamp

Der skal blot en lille dosis til

Du har således på en ganske naturlig måde mulighed for at komme dine smerter til livs. Og så kræves der ofte også en meget lille dosis i form af nogle få dråber dagligt, førend man ser en effekt. Det betyder, at man ikke belaster sine krop med kunstigt opfundne medicinske stoffer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *