Middelalder turnering

Sådan bygger du billigt dit rollespils-kit

y12

Hvis de er ny indenfor liverollespil, er dit kostume det første du bør overveje. Hvem er du? Hvordan vil du gerne se ud? Kan det lade sig gøre på et budget. Hvis du er liverollespiller, med bare en lille smule respekt for sig selv, så har du et fedt kostume og gear. Hvis dit udstyr mangler lidt flair, eller du bare ønsker at komme i gang er her nogle gode tips til hvordan du kan bygge dit helt eget sæt. Som med så meget andet, handler det om kreativitet. Hvis du brænder for det, skal du nok finde det perfekte gear.

Køb brugt

Genbrugsbutikker er skræddersyet til dem som vil spare lidt penge. Dette er bestemt også tilfældet, når det kommer til at bygge din karakter. Leder du efter læder eller en tunika, der gerne må se lidt slidt ud? Der er sikkert hvad du søger i din lokale genbrugsforretning. Find et gammelt bælte, du kan binde rundt om livet, find smykker og øreringe, der passer til din karakter og gør hvad du kan, for at det bliver overbevisende.

Som med rollespil i sig selv, handler det om kreativitet, når du skal opbygge det perfekte kostume. Prøv at skab en idé i dit hoved om, hvordan du gerne vil have din karakter til at se ud og led efter måder, du kan opnå det på. Tænk ud af boksen og find mormors symaskine frem. Der er kun alt for mange muligheder.

Fantasy coins

Led alle steder

Hvis du er villig til at lede, er det ikke til at sige, hvad du kan finde. Dit loftrum eller kælder er nok et af de første steder du bør kigge. Vi glemmer ofte hvad vi har lagt væk, så der er en potentiel guldmine af gemte sager. Hvis du har en god ven, der trænger til at få tømt sit loft, kan du tilbyde din hjælp, hvis du så til gengæld kan bruge nogle af hans glemte skatte.

Der er sågar ting at hente i dødsboer. Det kan virke lidt morbidt, men hvis du kan få gavn af ting, som ingen andre har brug for, så er det bare med at slå til. Du kan følge dette link, for information om priser og hvordan et dødsbo ryddes.

Potion

Sørg for at holde dig varm

Det danske klima er måske, for at sige det mildt, ikke altid det bedste, når man skal spille liverollespil. Vi kan ikke altid forvente solskin og blå himmel. Derfor er der uhyre vigtigt, at du sørger for god varme i dine ædlere dele. Her er termoundertøj en god løsning, da det kan holde dig varm under alt dit udstyr og kommer dermed ikke i vejen for dit look.

Her kan yogabukser også anbefales. De er nemme at løbe rundt i og de sidder komfortabelt. Mange yogabukser har også det lidt middelalderlige udseende, der er så eftertragtet. Hvis det ser lidt for moderne ud, er det igen en god idé at finde symaskinen frem. Prøv at give tøjet et lidt mere rustikt look, ved at prikke huller i eller sy passende habengut på. For mere information om at købe yoga tights, se her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *