e-gaming

Professionel gamer? Indret et kontor, der passer til dit ambitionsniveau

y12

For nogle er gaming en hobby. Det ville faktisk nok være mere rigtigt at sige, at en hobby er det, som spil er for de fleste. Selvom man kan gå rigtig meget op i det og være rigtig dygtig, er det således noget, som man gør i sin fritid.

Sådan er det dog ikke for alle. For der er nogle få, som bliver så dygtige til at game, og som er så ambitiøse, at de ender med at kunne leve af det professionelt. Dette er særlig blevet muligt inden for de seneste år, hvor flere og flere e-sportsturneringer og e-sportshold dukker op rundt omkring.

Er du professionel gamer?

Hvis du er så heldig, at du er en af dem, der er nået dertil, hvor du kan leve af din sport – eller hvis du måske bare drømmer om det og arbejder meget hårdt på det – så er det enormt vigtigt, at du tager din sport og i dette tilfælde også din profession, alvorlig.

For at kunne virke professionel og komme så langt som overhovedet muligt inden for e-sportens verden, så skal du nemlig også agere professionelt i alle niveauer af din fremtræden. Det gælder dit udseende, din måde at agere i et team på – og ikke mindst det arbejdsrum, som du kreerer til dig selv.

gamer

Et godt kontor er en god base

Det kan virke ret banalt at fokusere på noget, der er så forholdsvist simpelt som et kontor. De fleste gamere ville sige, at de er tilfredse og har alt det, som de skal bruge, hvis bare de har et skrivebord, en computer og en stol.

Men med dine ambitioner og dine evner er du netop ikke som alle andre gamere. Du er noget mere, og du vil noget mere. Og derfor skal du gøre dit kontor til et rum, som du kan arbejde i.

Andet og mere end bare et computerrum

Noget af det første, som du skal gøre, er at bevæge dig væk fra idéen om, at et kontor bare er et rum, hvor du deponerer din computer. Et kontor har nemlig meget mere potentiale, særligt for dig med professionelle ambitioner.

Her kan kontoret være et rum, hvor du kan holde møder. Det kan også være et rum, hvor du opbevarer og læser vigtige papirer, eller et rum, hvor du kan finde på idéer og udvikle på dit brand. Derfor skal kontoret indeholde mere end bare de helt basale ting.

Indret dig smart, men billigt

Samtidig er kontoret næppe noget, som du ønsker at smide en hulens masse penge efter. Du bruger mange penge på udstyr, som det er i forvejen. Derfor skal du finde de praktiske, men billige løsninger til dit kontor.

Et eksempel på sådan en løsning kunne være et magnetbånd til at hænge op på væggen eller på et whiteboard. Har du et whiteboard, så kan du bruge magnetbåndene til at være kreativ, organisere og strukturere tavlens indhold. Klik her og læs mere.

magnetbånd

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *