Drengespil

RPG for nybegyndere

y12

Har du hørt om RPG før, og har det altid tiltalt dig lidt? Eller er du bare nysgerrig på denne verden og ønsker at vide mere om den? Så er du kommet til det rette sted. Ligegyldigt om du aldrig har hørt om RPG før eller ej, så guider vi dig til den bedste oplevelse indenfor RPG’ens verden som nybegynder. Vi deler ud af gode råd, giver dig tips til de mest populære spil og ikke mindst hvilket udstyr, du skal investere i. Tøv derfor ikke med at læse videre, hvis du ønsker at gøre dig klogere på RPG og rollespil generelt.

Hogwarts Express

Hvad er RPG?

RPG står helt enkelt for Role Playing Game. Her indtager man en rolle, som man spiller. For mange er det en måde at udforske en helt anden karakter end sig selv. Derudover giver det mulighed for at udvikle og lege med sin fantasi. De fleste kender til de almindelige rollespil, der foregår med skumsværd i skove. Der findes dog mange typer RPG – især online, som er hvad, vi fokuserer mest på i denne artikel. Inden for online gaming er RPG blevet meget hyppigt. Også her får du mulighed for at udforske en karakter, der kan være helt anderledes end dig selv. Du udvikler din fantasi og kreativitet, samtidig med at du skaber tætte venner, der har samme interesse som dig selv. Det er en helt unik oplevelse.  

Gode forslag til RPG-spil

Indenfor RPG er der rigtig mange muligheder. Derfor kan det godt være svært at finde lige præcis dét spil, du gerne vil i gang med, hvis du ikke allerede har et i tankerne. Mange kender eksempelvis de store spil som World of Warcraft og Dungeons & Dragons. To kæmpe store spil, der helt sikkert garanterer en masse timers underholdning. Der er dog en masse spil derude, du kan udforske, hvis ikke de tiltaler dig. Det handler blot om, hvad du synes, lyder mest spændende. Måske du ønsker at være en helt, der skal besejre drager. Jamen så er Skyrim perfekt for dig.

Mandspil

Online RPG

Det kan også være, at du leder efter noget i en helt anden retning. Mange finder lysten til RPG baseret på en interesse, de allerede har. Et eksempel kunne være Harry Potter bøgerne. Der er endnu ikke et computerspil med RPG indenfor Harry Potter universet – det kan nemlig diskuteres hvorvidt Harry Potter: Hogwarts Mystery er et RPG-spil. Men frygt ikke, for her findes der en lidt anden mulighed. Et online forum med RPG i fokus. Her er det primært det skrevne medie, der er i fokus, og man skal derfor kunne lide at formulere sig. World of Potter er en glimrende hjemmeside, hvor du kan få lov til at gå på Hogwarts med din egen karakter. Du har mulighed for at blive sorteret og skabe præcist det liv, du måske altid har drømt om. 

Husk det rette udstyr

Det kan umiddelbart være du ikke tænker over det til at starte med, men ønsker du den fulde oplevelse, så kræver det rigtig godt udstyr. Noget af det vigtigste er at sidde godt, da du kommer til at tilbringe mange timer i samme stilling. Derfor er det også en god idé at lave nakkeøvelser, hvis du skulle få smerter dagen efter. Derudover er det også rigtig vigtigt at kunne styre ordentligt, så en god mus er også essentiel. Sidst men ikke mindst bør du også få fingrene i et par ordentlige høretelefoner, der bestemt vil gøre oplevelsen bedre. Det kan dog være en dyr fornøjelse at anskaffe sig alt dette. Har du ikke mulighed for at spare sammen, er det muligt at lån penge. God fornøjelse. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *