Murstensvæg

Nyd fritiden når der er styr på livet

y12

Der er mange der ikke er ansvarlige når de bliver voksne. At være lidt uansvarlig når man er barn eller teenager er forståeligt. Det burde dog gå over når man bliver ældre. For i takt med, at man bliver ældre, får man også mere ansvar. Det betyder, at det er vigtigt, at man tager dette ansvar og gør noget ved det. Hvis ikke man gør det kan det være, at man er nødt til at få hjælp. Her kan man spørge sine venner til råds. Det er klart, at man her skal spørge dem der er mest ansvarlige så man får nogle gode svar. En af de ting man kan starte med er at udsætte sine behov. Der er mange, der har nogle behov, som de ikke tror kan udsættes. Får de et behov tror de, at det er meget vigtigt, at de med det samme får tilfredsstillet dette behov. Sådan er det dog ikke altid for af og til er man nødt til at udsætte sine behov. For at blive ansvarlig og voksen er behovsudsættelse en af de vigtigste ting man skal lære sig selv.

Stenvæg

Rollespil kan spilles når du har ryddet op

Man kan sagtens starte i det små når man skal lære at udsætte sine behov. Har man en opvask kan man for eksempel tage den inden man går ind og spiller computer. Det kræver ikke mere end fem minutter og derfor er det nemt at gøre. Det skal blot gøres og dernæst er alt godt igen. Det eneste svære ved dette er at tage sig sammen til det. For at gøre det tager hverken tid eller energi. Det er derfor en god ide at bruge noget tid på at blive bedre til dette. Er man meget glad for at spille computer er det især en ide. Her kan det endda være, at man skal gøre nogle flere ting før man sætter sig foran computeren og spiller rollespil. 

Ved man, at man bruger mange timer foran computeren når først man sidder der bør man især sørge for, at man får ordnet nogle ting inden man går i gang med dette. For ellers kan det være, at en anden skal gøre det og det er vedkommende jo ikke nødvendigvis så interesseret i. 

Trævæg

Med live rollespil får du lidt krydderi i hverdagen

Et andet behov du muligvis udsætter er også live rollespil. Det kan være, at du siger til dig selv, at der er visse ting du skal ordne inden du må spille dette. Ejer du et hus kan det være, at du kan se, at det er ved at blive lidt gammelt og ser beskidt ud udenpå. Her kan du sige til dig selv, at du skal have planlagt en god og grundig facaderens inden du må gå i gang med at spille liverollespil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *