Gode nyheder til rollespilsfans

y12

I løbet af de næste par år kommer der en del goder til os rollespilsfans. Der kommer en del nye indlevende computerspil, og der er snak om udvidet rollespilsarealer i skovområderne. Grundlæggende så er det en skøn tid at være rollespilsfan i.

Fortsat i god vækst

Grunden til, at der er gode nyheder i vente for hos rollespilsfan er, at rollespilsverden fortsat er i god vækst. Der kommer flere og flere til, og det glæder os. Det betyder selvfølgelig, at der er en del virksomheder, som gerne vil have bid i rollespilsmarkedet, og i sidste ende resulterer det bare i flere muligheder inden for produkter til os. Hvilket vi ikke kan klage over.

Vi anskuer at en af grundene til den gode vækst er, at det ikke længere er nørdet at være fan af rollespil. Rollespil er blevet en del af vores kultur, og det ser vi bl.a. ved de høje seertal i Tv-serier som Game of Thrones. Fantasi og rollespil har altid gået hånd i hånd, og derfor gavner det os, at fantasi ikke længere kun er os ’nørder’.

RPG spil

Alternative grunde til væksten

Vi ved alle sammen godt, at en af de store fordele ved rollespil er, at man kan lade som om, at man er en anden. Når man spiller rollespil (uanset om det er online eller ej), så kan man pludselig slippe ens personlighed, og forvandle sig til en helt anden. Personer som normalt er konfliktsky i verden, kan udvikle til hærfører i nogle timer. Man får lov til at udleve ens rollespilsfantasier, og der er mange forskellige universer, som kan man deltage i. Det er som om, at det er begyndt at gå op for flere og flere, og derfor har det umiddelbart fanget interesse hos mange. Den konstante udvikling af realistiske RPG-spil har selvsagt også gjort at der er mange, som har fået smag for rollespil.

e-sport

Gør det svært at følge med

At vores elskende genre er under vækst og udvikling er umiddelbart en god ting. Men det gør det samtidig svært at følge med i de seneste nyheder. Vi forsøger altid, så vidt muligt, at holde jer opdateret inden for alt, som har med rollespil at gøre. Men alene vores eksistens er beviset på, at der er behov for specifikke nyhedsrelateret hjemmesider, ligesom der er hjemmesider dedikeret til generelle spilnyheder.

Giver inspiration til hverdagen

Der er mange ting fra ens personlighed, som man kan tage med til ens rollespilskarakter. Men det gælder også omvendt. Rollespil kan give inspiration til hverdagens konflikter, og man kan gribe forskellige situationer lidt anderledes an. For nogle år siden fortalte forfatteren Mette Finderup desuden om hvor stor en indflydelse at rollespil har haft på hendes kreativitet.

Grundlæggende så er rollespil bare en hobby, men den adskiller sig fra mange andre hobbyer, da man direkte kan indleve sig i karakterer, og det er der mange, som har fået øjnene op for. Derudover er det også en af de få hobbyer, som man kan indleve sig i uanset hvor man er. Man kan spille liverollespil, spille det på computeren eller endda på ens smartphone. Rollespil er altid ved hånden.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *