gaming_tastatur

Online rollespil bliver stadig mere populært

y12

Der er ingen tvivl om, at online RPG bliver mere og mere populært. RPG betyder Role-Playing Game, hvilket kan oversættes direkte til rollespil. Et RPG spil er således et spil, hvor du skaber en virtuel karakter, og spiller med denne karakter i en eller anden form for virtuel verden. Der kan være stor forskel på de forskellige genre indenfor RPG spil, og du kan således sagtens opleve et spil, du ikke bryder dig om, men dette betyder bestemt ikke, at RPG verdenen ikke er noget for dig.

Af kendte populære MMORPG spil kan nævnes titler som World of Warcraft, Final Fantasy, Tom Clancy’s Division 1 og 2 og lignende spil. Fælles for disse er, at du befinder dig i en stor, åben verden, hvor du møder andre live spillere undervejs på din rejse.

En anden meget populær RPG genre er survival games. Det er blandt her at titler som ARK: Survival Evolved, Rust og Conan Exiles dukker op. Dette er spil, hvor du starter med stort set ingenting og gennem indsamling af materialer, opbygger du så alt fra bundet. Det primære formål i disse RPG spil er, at du skal forsøge at overleve – deraf navnet survival games.

Gaming_online_

Der er ikke så langt fra online rollespil til offline rollespil

Hvad enten du er til livet som en magiker, der kan kaste en ildkugle, eller om du mere er til militære rollespil som Division, hvor du skal forsøge at genoprette balancen efter et virusangreb, så er der faktisk ikke så langt fra online til offline rollespil.

Det er selvfølgelig væsentlig nemmere at sidde foran en computerskærm og trykke på en specifik tast, når du ønsker at bruge et bestemt angreb, og dette kan også være super sjovt.

Men det kan være ligeså sjovt at mødes med en masse venner i udkanten af en skov, og der kan man så leve sig ind i et helt andet univers.

Er du rigtig meget til det militære rollespil, så vil du udenfor rollespillet måske også kunne finde stor glæde i at investere i et luftgevær, så du kan prøve virkelighedsfølelsen af at stå med et gevær, hvor du både mærker geværets rekyl samtidig med, at du fx kan se en sodavandsdåse flyve gennem luften, når du rammer den.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

5 kommentarer til “Online rollespil bliver stadig mere populært”

  1. I really like what you guys are usjally up too. This sort of clever work and exposure!
    Keep up the good works guys I’ve you guys to our blogroll.

  2. You are so cool! I don’t think I’ve read through a single thing like
    that before. So great to find somebody with some original thoughts on this topic.
    Seriously.. thank you for starting this up. This website is something that’s
    needed on the web, someone with some originality!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *