Kvinde ved computer

Pas på din krop mens du gamer

y12

Som gamer kan man hurtigt komme til at bruge store mængder tid bag skærmen på spændende spiluniverser. At game foregår som regel stillesiddende, og det er af den grund vigtigt at sørge for at passe på sin krops fysiske velbefindende. Det kan gøres på flere forskellige måder, som ikke griber ind i den tid, du har afsat til at game. Læs med, og få 2 gode råd til hvordan du kan sørge godt for din krop. 

Person dyrker yoga

Vælg den rigtige gamerstol

Har du prøvet at game fra en hel almindelig spisebordsstol i flere timer, ved du sikkert alt om hvorfor det er vigtigt med en god gamerstol. Det gør nemlig rigtig ondt i kroppen og føles ubehageligt, når man ikke sidder godt mens man gamer. 

Der er flere grunde til at det er så vigtigt at vælge den helt rigtige gamerstol. Som allerede kort dækket, giver det helt klart mest komfort at game fra en god stol, som er lavet til formålet. En anden grund til at det er så vigtigt med en god gamerstol er, at den går ind og yder støtte til kroppen, sådan at den ikke bliver overbelastet mens der games. 

At sidde stille i flere timer foran en skærm er nemlig rigtig hårdt for kroppen. Derfor er det vigtigt at sørge for at vælge en god gamerstol, som går ind og understøtter kroppen. Med en gamerstol som giver god komfort, vil du kunne passe godt på din krop, og sørge for ikke at overbelaste skuldre og nakke, som især bliver belastet under gaming. Sørger du samtidig for at indstille din skærm i en god højde, hvor du ikke skal bøje nakken for at kigge på den, kommer du rigtig langt ved at vælge en komfortabel gamerstol. 

Yoga udendørs

Dyrk yoga hjemmefra, og mærk forskellen

Er man glad for at game, er det kun helt naturligt at det er dette, som man har prioriteret først i sit liv. Det betyder, at der ikke er så meget tid til overs til at dyrke motion. Kan man dog finde en måde at få en smule bevægelse ind i sin hverdag på, kan dette gøre underværker. Kroppen har nemlig godt af at blive rørt, og når det bliver det, kan man virkelig mærke en forskel.

En god måde at få denne bevægelse ind i sin hverdag på, er ved at dyrke let yoga. Yoga er en genial disciplin for gamere at dyrke, da man med yoga får trænet sin muskulatur og smidighed, og samtidig får slappet helt af. Der er mange ting der som gamer kan få en op i det røde felt. Måske er der et irriterende problem med en DNS, som aldrig gør som man vil have den til. Dyrker man yoga, kan man komme af med spændingerne, og i stedet slappe helt af. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *