gaming

Pas på dine gamerejendele med et lagerhotel

y12

Som gamer ved du at du hurtigt får samlet en masse ting sammen. Det er alt lige fra dine collectables til udstyr som har udtjent sin værnepligt. Dog kan det være svært at have plads til det hele i huset eller lejligheden og det er her et lagerhotel kommer i spil. For med et lagerhotel kan du forøge din opbevaringsplads og på den måde undgå at skulle skille dig af med dine ejendele. Du kan læs mere her om mulighederne.

lagerhotel

Gamle gaming artikler kan også være værd at gemme


Det er ikke kun på grund af affektionsværdien at du skal overveje at gemme dine collectables. For har du limited edition spiludgivelser eller andre lignende ting så kan de med tiden gå hen og blive mange penge værd. Går du eksempelvis på Ebay kan du finde 91 Sega Genesis spil som bliver solgt for 10.000 kroner. Det er 100 kroner stykket for spil som er fra 90’erne. Eller arkadespillet Time Crisis 4 som løber op i hele 25.000. 

Så overvej om ikke lagerhotellet er en oplagt mulighed for dig for at udvide dine opbevaringsmuligheder og give dig mere plads i hjemmet uden at skille dig af med dine gaming artikler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *