Hånd ved bilmotor

Få mere overskud til gaming med planlægning

y12

Når du sidder foran skærmen og gamer, så tager den ene time let den anden og pludselig har du ikke tid til de ting du burde have gjort. Hvis du gerne vil undgå de situationer, så kommer du rigtig langt med lidt simpel planlægning, der ikke bare giver dig mere tid til gaming, men også langt mere overskud i hverdagen. Det betyder, at du kan planlægge dig ud af glemte aftaler og dårlige madvaner.

Lækkert måltid

Planlæg maden

En af de ting, der virkelig kan være irriterende at skulle bruge en masse tid på, er madlavning og indkøb. Det kræver rigtig meget tid at skulle købe ind på vejen hjem, mens du forsøger at finde den letteste løsning på dine behov for næring. Ofte vil det ende i usunde og dårlige løsninger, der ender med at give din mindre energi og overskud. 

Hvis du en gang om ugen sætter dig ned og laver en madplan, kan du let og hurtigt overskue, hvordan du planlægger dagen, så din madlavning tager så kort tid som muligt. Du kan altid finde en spændende opskrift på nettet, hvis du mangler inspiration. Ellers tilbyder mange af de online supermarkeder, at du ikke bare kan bestille dine dagligvarer hos dem og få dem leveret til døren, men også, at du kan bestille færdige retter, der kun tager få minutter at tilberede og sørger for, at du får sund og varieret kost hver dag.

Hold styr på bilen

Noget andet, der virkelig kan rode med dine planer, er din bil. Det er altid på de mest uheldige tidspunkter, at der opstår problemer med din motor, så du skal betale for en reparation og bruge ekstra tid på transport og ventetid. 

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du dog selv klare dig langt hen ad vejen. For eksempel kan du hurtigt lære at holde styr på bilens batteri, så du ikke behøver at tage tid ud af kalenderen for at få det tjekket, hver gang bilen hoster lidt ved opstart. Læs mere om dit bilbatteri og find ud af, om du har en mekaniker i maven, der kan holde styr på de små problemer i motoren. 

Gamer ved skærm

Planlæg hverdagen

Det kan være fristende at smide sig direkte ind foran computeren, når du kommer hjem, men det er også en af de ting du bør genoverveje, hvis du har tendens til at rode i dine aftaler og planer. En god ide er at investere i en kalender til væggen eller køleskabet, så du altid kan skrive aftaler og planer ind når de dukker op og altid kan tjekke kalenderen når du kommer ind. 

På den måde undgår du effektivt at glemme aftaler og planer. Det kan være en kæmpe fordel at bruge en fysisk kalender frem for den på din telefon, fordi mange husker bedre, når de har et visuelt overblik frem for en påmindelse lige inden aftalen. Sidder du foran spillet kan du let overhøre en eventuel påmindelse, mens den skrevne aftale i din kalender ikke er til at overse. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *