rollespil-i-naturen

Overvej at tage hunden med ud i naturen

y12

Spiller du liverollespil ude i naturen, er du nok ofte ude i den friske luft i mange timer sammen med en masse andre mennesker. Men har du nogensinde overvejet at tage din hund med? Her får du nogle af overvejelserne i forhold til at tage hunden med, når du skal ud og spille rollespil i naturen. Der er nemlig flere ting at tænke over, både i forhold til, om det er en god idé, men også i forhold til, hvis du vælger at gøre det. Her er nogle af overvejelserne, selvom der sikkert er mange flere.

Du er måske ikke den eneste, der gerne vil med ud i naturen

Har du en hund? Hvis du har, kan du jo overveje, om den vil sætte pris på at komme en tur ud i naturen. Det kan være, du plejer at tage afsted til liverollespil, imens din golden retriever kigger længselsfuldt efter dig, fordi den gerne vil med dig. Så er det jo oplagt at overveje, om det vil være muligt at tage den med til rollespil, eller om det ikke vil fungere.

Din hund vil sikkert gerne med ud og have noget frisk luft, men det er selvfølgelig kun noget, du bør overveje, hvis det giver mening. Hvis der, f.eks. ikke er nogen, som kan holde øje med den, imens I spiller rollespil, er det nok ikke nogen god idé at medbringe den. Men hvis I er rigtig mange, og der alligevel er nogle af dine venner, som du stoler på, der er villige til at kigge efter hunden, imens I andre spiller rollespil, kan det måske være en løsning.

hund

Tag en pause og gå en tur med hunden

Det kan også være, du har brug for en pause fra rollespillet. Hvis du har din hund med dig, kan du gå en tur med den i den frie natur, enten alene eller sammen med nogle af dine venner, der også trænger til en pause. Hvis hunden er vant til at gå ture inde i byen, vil den sikkert nyde at få lov til at gå rundt i naturen, f.eks. i en skov eller på en eng. På den måde er det ikke bare dig, der får en god dag med rollespil, men din hund får også en dag, der måske er lidt udover det sædvanlige. Det kan selvfølgelig være, du også plejer at gå tur med den ude i naturen, men det betyder ikke, at den ikke stadig vil nyde det.

Hvis ikke du eller nogen af dine venner har tid til at gå med hunden, er dette selvfølgelig relevant at have med i dine overvejelser, i forhold til, om det overhovedet er en god idé at medbringe hunden.

hund

Husk mad og drikke

Spiller du liverollespil med vennerne ude i naturen, ved du sikkert, at det er rart at have noget mad og drikke med. Du skal selvfølgelig huske, at din hund også har brug for at spise og drikke, ligesom den altid har. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan turen ud i naturen passer i forhold til din hunds måltider. Alt efter tidspunktet og hvor lang tid I skal være afsted, kan det være en god idé også at medbringe vand og mad til hunden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *