Gaming_online_

Rollespil – lad dig rive med

y12

Rollespil er meget populært blandt folk i alle aldre. At kunne glemme hverdagen for en stund, og leve sig fuldstændig ind i et andet univers, er noget helt unikt. Du kan få lov til at udleve drømmen som prinsesse, ork, kriger, troldmand og meget mere.

Online eller offline?

Rollespil kan både udføres ude i det virkelige liv, hvor du i kostumer udspiller en historie sammen med de andre spillere, eller det kan spilles online på din computer. Anden løsning er lidt billigere ved det at du ikke skal investere i kostumer og våben, og stadig få lov til at træde ind i en anden verden.

Nogle rollespil spilles også med kort, terninger osv. og spilles rundt om et bord, som man så i den meget kendte Netflix serie Stranger Things.

RPG-spil

RPG står for ”Role playing games” på dansk rollespils, og dækker over masser af forskellige typer spil hvor du ”påtager” dig en rolle og skal sammen med ham, hende eller den, klare forskellige udfordringer. Der er helt sikkert et spil der passer lige præcis til det du har lyst til.

Gaming_online_

Af kendte RPG-spil kan nævnes World of War Craft, Dungeon’s and dragons og Assassins Creed. Der findes også RPG-spil der bygger på kendte film, så hvis du er helt vild med film såsom Star Wars, Harry Potter eller Ringenes Herre, kan du i et RPG-spil få lov og udkæmpe og klare missioner som din ynglings karakter fra din ynglings film.

Hav det rigtige gaming udstyr

Når du spiller spil online, vil du ofte sidde foran computeren i rigtig mange timer, og derfor behøver du også det rigtige udstyr. Du skal for det første have en computer der kan køre det spil du gerne vil spille.

Du skal også have en ordentlig stol, dette er nok en af de vigtigste ting når du skal game i mange timer. En dårlig stol kan give dig ondt i ryggen. Det er også vigtigt med et godt headset, meget gerne med en indbygget mikrofon.

Ingen forstyrrelser mens du spiller

Et RPG-spil kan ofte vare ved i rigtig mange timer, så derfor vil du gerne undgå forstyrrelser. Sørg for at du har lidt at spise, dette kan være gulerodstænger, chips, nødder osv. Sørg også for at du har noget at drikke – cola, vand, juice eller hvad du nu foretrækker.

Har du en hund kan du med fordel investere i en god hundeseng, så din bedste ven kan være sammen med dig når du spiller, men stadig ligge blødt og dejligt.

hund

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *