RPG

Hvilke RPG-spil er de bedste, som du kan spille nu?

y12

Fra elskede klassikere, som vi bliver ved med at vende tilbage til, til store, omfattende verdener, som bliver ved med at give, RPG-spil lader os udleve vores vildeste fantasier, om det så involverer at redde verden fra oldgammel ondskab eller ødelæggende dæmoner, imens man får venner og går i skole. 

I denne artikel får du en liste af nogle af de bedste RPG’er, som er derude lige nu. Det rækker over en varietet af forskellige lokationer, karakterer og platforme. Vær klar på at miste en del af din fritid. 

De fleste af disse spil er tilgængelig på et mix af systemer – i tilfælde af, at du leder efter anbefalingerne til et specifikt system, så kan du finde en anden artikel online, hvor du vil få spilanbefalinger til det specifikke system. Men denne liste råder over flere platforme. 

The Elder Scrolls V: Skyrim

Der er bade fordele og ulemper ved dette spil. Fordelen er, at det er et kæmpe spil, som har mange spilmuligheder. Der er spændende dragekampe og masser af historie, som du kan fortabe dig i. Noget knapt så godt ved dette spil er, at der er mere indhold end noget menneske burde udsættes for, og kan gennemføre. Det kan være meget tidskrævende og opgivende ikke at kunne gennemføre spillet. Du spiller som en helt, der kan absorbere sjæle fra drager. Det er et ikonisk spil, som du burde prøve. Du kan give det som julegave til en ven, hvis du ikke kan lide det. 

terninger

Dragen Age: Inquisition

Som med det forrige spil, så er der også både fordele og ulemper ved at spille dette spil. Noget af det mest positive ved dette spil er de gode karakterer og muligheder for relationer. Det er en stor verden fyldt med referencer til forrige spil fra serien. Det er en gennemført historie, som du spiller. Noget af det mindre gode er kampsystemet og dets levellingsystem. Der er også nogle meget kedelige quests. Som de tidligere spil, så handler det om de mange spændende relationer og historier, som spillet indeholder, og knapt så meget actiondelen. 

Fæstning

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dette er det første Zelda-spil med en åben verden. Det vil sige, at man frit kan bevæge sig rundt. Der er ikke en historie eller en sekvens, som man skal følge. Der er mange muligheder at eksperimentere med inden for ting som crafting. Der er mange gode bosskampe. Det er dog et svært spil. Du vil komme ind i mange kampe i starten, som måske er lidt for svære. Hvis du ejer en Nitendo Switch, så er det et spil, som du skal have. Det er der ingen tvivl om. Man havde aldrig regnet med, at Zelda skulle blive apokalyptisk, men det passer godt. Der er mange ting at lave i dette spil og du vil have det sjovt. Det er et utroligt flot spil, som du vil nyde at spile. Kom ned i den nærmeste butik og køb det. Der er mange andre spil, som man kunne nævne.  Du kan undersøge det nærmere selv.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *