Sådan håndterer du enhver strømpeudfordring

y12

Går du meget op i, at dit outfit skal spille fra top til tå? Eller måske går du ikke så meget op i den slags, men går dog alligevel op i at huske at få strømper på. Strømper er nemlig, uanset hvem du er, ret vigtige at få på, inden man går ud og starter dagen.

Der findes så mange forskellige Strømper derude, og derfor er det heller ikke altid til at vide, hvad man lige skal stille op. Skal man gå meget op i valget af strømper, eller kan det være lige meget, hvis man bare ikke fryser eller sveder i dem? Det og meget mere kan du læse om herunder.

Strømper har ikke så meget betydning for outfittet – eller har de?

Først skal man lige beslutte sig for, hvor meget man egentlig går op i, at hele outfittet spiller fra top til tå. For hvis man egentlig ikke går specielt meget op i, hvad man har på, så behøver man heller ikke at tage det med strømper som en stor udfordring, fordi så kan man bare have en basse billige, ensfarvede strømper liggende i skuffen. Hvis man er af den modsatte holdning, så er det selvfølgelig en anden situation, og så handler det om at have mange forskellige par, som altså passer til forskellige situationer og outfits.

Mønstrede og glimtende sokker til de fine dage

Hvis man synes, at det er lidt fedt at gøre noget særligt ud af strømperne, selvom man jo ikke altid ser dem så tydeligt, så er der faktisk en hel verden af strømper og sokker, som bare venter på at blive udforsket. Der er både den salgs, som kommer i fine mønstre, dem med sjove motiver på, og så nogle som faktisk er ret populære – nemlig glimmersokkerne, der er noget ud over det sædvanlige.

Hvis det altså er disse slags strømper, man udelukkende har til at ligge i skuffen, så kan man i hvert fald være sikker på at se smart ud fra top til tå – så handler det faktisk bare om at vælge det rette par strømper til det outfit, man har på.

Varme sokker til de kolde dage

En strømpeudfordring, som nogle gange rammer – især i de kolde måneder – er selvfølgelig udfordringen som opstår grundet det kolde vejr. Så når der er koldt udenfor, kan man altså blive nødt til at gå lidt på kompromis med, hvordan strømperne ser ud, for her er det altså bare mest praktisk at vælge nogle varme, strikkede sokker.

Men det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting, for der findes rigtig mange flotte uldsokker, og så er der jo også den ekstra ting, at det bare er rigtig hyggeligt at have strikkede strømper på.

Et lager af sorte sokker til at rede enhver dag

De fleste oplever at have dage, hvor det hele går meget hurtigt – næsten så hurtigt at man helt glemmer at få tøj på – og til disse dage er det altså meget rart at have et lille lager af Sorte strømper, så man i hvert fald er helt sikker på, at man ikke kommer ud af døren uden strømper på.

Hvorfor det lige skal være et lager af sorte strømper er selvfølgelig fordi de er meget billige, og fordi man aldrig rigtig går galt i byen med en sort sok. Det er ikke en strømpe, der skriger alt for højt om hvilken stil du har, men det er på den anden side heller ikke en grim strømpe. Det er den perfekte mellemting, så sørge for altid at have nogle sorte strømper i garderoben.