Conan_Exiles

Spil et af de mest realistiske spil nogensinde

y12

Conan Exiles er et af de mest realistiske spil nogensinde, og vi fortæller her hvorfor. Et af de mest realistiske spil, når det kommer til landskab og civilisationer, er uden tvivl Conan Exiles.

Hvis du vil spille et spil, hvor man bliver draget ind i en verden, hvor man oplever menneskehedens udvikling fra at leve som nomader og stammer til at skabe store civilisationer, er det her det rette spil for dig.

Fra sand til civilisation

Man starter i Conan Exiles med at spille fra den tid, mennesket var nomader, som gik igennem ørkenen. Med tiden har spillet udviklet sig og er blevet større i størrelse. Det betyder, at man kan opleve menneskehedens udvikling og komme helt ind til de store civilisationer som eksempelvis oldtidens Egypten.

Ovenstående betyder dog ikke, at landskabene i spillet kun er forbeholdt varmere himmelstrøg. Opdateringen i det nye spil gør, at det nu er muligt at spille i koldere klima. Det er også muligt at spille i vulkanbaner og i sumpede områder.

Det imponerende er, at Conan Exiles har ramt en grafik, der er noget nær usammenlignelig. Helt ned i mindste detalje. Det er imponerende som gamer at være med til at opleve, hvad Conan Exiles har skabt.

Conan_Exiles

Palmetræer, skyer og sne på træerne

Der er flere eksempler på, hvordan Conan Exiles klart og tydeligt har vist, hvor meget de går op i de mindste grafik-detaljer.

Eksempelvis har man lavet baner i ørkenen, hvor der er palmetræer og bygninger lavet af mursten, hvor man bevidst har lavet enkelte malerfejl på bygningerne. Det giver et særdeles realistisk indtryk af, hvordan man levede i oldtidens Egypten.Skyerne er nærmest maleriske, og man ser tydeligt forskellen mellem skyerne og himlen. Sollyset er også i bevægelse og har en markant styrke, men svækkes, når skyerne står i vejen for solen.

Læg dertil også det nordiske landskab, hvor Conan Exiles med finesse har sørget for, at der er snefnug på de grønne nåletræer. Det er alt sammen noget, der bidrager til følelsen af, at man er i gang med at spille et spil, som er førende på gamer-fronten, når det kommer til spillets grafik.

Conan_Exiles

Monstre, der får dig til at bide negle

Som i ethvert godt spil er der udfordringer, og de kommer blandt andet i skikkelse af monstre, der prøver at gøre livet surt for en i spillet. Også her er det tydeligt, at man grafisk har leveret et mesterværk fra Conan Exiles’ side.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *