natur

Tag på ferie og spil rollespil

y12

Elsker du liverollespil, og det den tid på året, hvor mange tager på ferie? Hvorfor så ikke tage på ferie med dem, du spiller rollespil med? Hvis I kommer godt ud af det med hinanden og deler hobby, er der muligheder for at få en rigtig god ferie sammen.

Liverollespil i helt nye omgivelser

Forestil dig at spille liverollespil i den islandske natur eller i en asiatisk skov. Der er masser af smuk natur over hele verden og omgivelser, der er markant anderledes end naturen i Danmark. De rette omgivelser kan give en anderledes oplevelse, end I er vant til.

Dig og dem du spiller rollespil med, kan sætte jer sammen og snakke om, hvor det vil være rigtig fedt at dyrke jeres hobby. Beslutningen om, hvor I skal hen, behøves ikke kun handle om rollespil. Det er også relevant at snakke om, hvilke steder I hver især gerne vil hen, uafhængigt af rollespil. Det skal jo også være en god oplevelse, når I bare slapper af, f.eks.

I skal selvfølgelig sikre jer, at I kan have jeres kostumer og andet udstyr med på ferien, og at det ikke vil være for tungt og bøvlet.

Varme eller kolde omgivelser

Der findes mange solrige steder, I kan tage på ferie, men der er også koldere steder. En vigtig ting at huske, er, at der er stor forskel på, hvor meget tøj, I skal have på, alt efter temperatur og klima. Dette er vigtigt at tænker på i forhold til de kostumer, I har på, når I spiller rollespil. Det vil være træls at tage til et virkelig varmt land uden at have overvejet, at det meste af jeres rollespilstøj er alt for varmt til de høje temperaturer.

fly til syden

Derfor bør I snakke om, hvad det er for noget tøj, I spiller rollespil i og have dette med i jeres diskussion om, hvor I skal hen. Det vil være rart, ikke, at skulle til at købe helt nyt tøj, bare fordi I skal på en ferie sammen.

Forventningsafstem

I bør også snakke om, hvad jeres forventninger er, hver især. Hvor meget tid vil I bruge på rollespil? Skal det bare være en enkelt dag i løbet af ferien, hver anden dag eller måske endda hver eneste dag? Dette er relevant at snakke om, så I ikke har vidt forskellige idéer om, hvad det er for en slags ferie, I tager på.

Hvis I er en stor gruppe, hvor der ikke er enighed om, hvor meget tid, der skal bruges på rollespil, kan I måske aftale, at det er helt fint, at nogle spiller meget rollespil, imens andre kun er med en enkelt eller to gange, alt efter, hvor meget de har lyst til at være med. Det vigtigste er, at alle får en god ferie, uden der bliver skabt dårlig stemning.

Tag højde for prisen

I bør også snakke om prisen for rejsen. Det er ikke sikkert, alle har råd til en dyr rejse, og det skal I naturligvis snakke om. Det kan være, I skal overveje, om det er muligt at finde en billig rejse. Det vil nemlig ikke være særlig rart at måtte blive hjemme, fordi rejsen simpelthen var for dyr. Hvis alle skal med på ferien, er det derfor en god idé at blive enige om, hvor dyr rejsen må være, før det er for dyrt.

penge

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *