Væg klistermærker med dine yndlingsfigurer og favorit universer

y12

Væg klistermærker med dine yndlingsfigurer og favorit universer er en fantastisk tilføjelse, hvis du ønsker at skabe en særlig stemning. Det kan være til dine børns soveværelse, hvor eventyr, leg og fantasi hører hjemme, eller i et hobby rum eller gamer rum, hvor væg klistermærker med dine yndlingsfigurer og favorit universer, vil være den perfekte tilføjelse.

 

Der er ikke de typer af væg klistermærker man ikke kan få, i alle former og størrelser, farver, mønstre, figurer og meget andet, som vil passe lige præcis i din smag, eller til den du køber væg klistermærker til. Med et væg klistermærke bliver det nemt at sætte et præg på indretningen og stemningen i et rum, som vil komme enhver der elsker væg klistermærker til gode.

 

Når du køber væg klistermærker er det en god ide, at lægge lidt tanke i hvilke væg klistermærker du skal vælge, ikke kun i forhold til motivet, men også i forhold til, at du får væg klistermærker der kan sidde fast, og som vil holde i længden. I det følgende kan du få lidt tips og råd til, at få valgt de helt rigtige væg klistermærker.

 

Væg klistermærker kan opsættes direkte på væggen, men hvor du skal sørge for, at væggen er ren og fri for støv og andet skidt og snavs. Er der tale om opklæbning af væg klistermærker på glasvæv, er det en god ide at varme kanterne op på klistermærket med en hårtørrer, da det gør dem nemmere at opklæbe på glasvævet.

 

Dertil bør du undgå at opklæbe væg klistermærker på vægge, der lige er blevet lakeret. Sørg for at lade nylakerede vægge hærde i minimum 3 uger, inden du påbegynder opklæbning af væg klistermærker på den nylakerede væg. Det vil sikre både væggen og dine væg klistermærker den største mulige holdbarhed.