kodning

Gamer med styr på sit sikkerhedsnet

y12

Vi kan alle sammen føle os usikre i forhold til fremtiden, de udfordringer som livet byder os og hverdagens små og store problemer. Derfor er det vigtigt, at du har godt styr på dit sikkerhedsnet, også selvom det kan virke fjernt i forhold til det her og nu. Det er aldrig for sent at starte op på at udbygge og forbedre det gode sikkerhedsnet, ligesom du næsten ikke kan komme i gang for tidligt. Læs med her om de ting du gerne skal have styr på, for at kunne leve en ubekymret tilværelse i fremtiden. Få blandt andet godt styr på en god a-kasse, få den fyldestgørende uddannelse og dan de nære relationer, som kan være med til at bære dig igennem livet.

Den gode opsparing

Det er altid en god ide at få sig en ordentlig opsparing, som kan være med til at gøre livet og fornøjelser nemmere i fremtiden. Det gode fritidsjob hænger ikke på træerne, men det kan være en fordel at finde et og sørge for at sætte til side af ens løn løbende. På den måde kan der i fremtiden blive råd til livets ekstra glæder, såsom den nye pc, indskud i den fede lejlighed eller noget helt tredje.

aftale om a-kasse

Nære relationer

Mange kan have en tendens til at glemme de gode relationer uden for ens gamerunivers. Det er en fejl, som du skal passe på med at falde ned i, hvis du som gamer elsker at kommunikere med vennerne online. Der er intet galt i de gode venner online, men det kan være en god ide at supplere med venskaber uden for et interaktivt forum. Venner som er i din umiddelbare nærhed, som kan give dig et kram, drikke en øl med dig, eller på anden måde vise en fysisk omsorg. Med gode venner omkring dig, kan alt andet næsten være ligegyldigt. Er du god til at pleje dine sociale relationer, vil du kunne komme langt.

En god a-kasse

Det kan virke verdensfjernt, men ikke desto mindre er det altid en god ide at have styr på din a-kasse. Din a-kasse er dit primære sikkerhedsnet, som i fællesskab med de gode venner og din opsparing, skal kunne få dig sikkert igennem livets kriser, som kan ramme alle. I virkeligheden handler valget om a-kasse også om det at blive voksen og ansvarlig. Ved at sikre dig en god a-kasse, sikrer du dig samtidigt i fremtiden. Klik dig videre her og læs om de billigste og bedste danske a-kasser for dig.

gamer

Uddannelsen som giver dig mulighed for at leve af din hobby

Endelig er det altid vigtigt at få sig en uddannelse. Heldigvis findes der et væld af super gode muligheder for dig, som elsker at sidde foran en computer. Alt fra spiludvikler til ingeniør inden for alverdens rammer. Er du god ved en computer, står hele det danske arbejdsmarked med åbne arme og venter bare på, at du bliver færdiguddannet. Faktisk er der tale om en decideret mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for dansk teknologi. Derfor kan man i sandhed sige, at du har god mulighed for at vælge fra alle hylder. Er det robotteknologi der interesserer dig, eller finder du programmering interessant? Uanset, så har du de gode forudsætninger for at komme ud på den anden side med et fedt job og et godt sikkerhedsnet.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *