gaming_tastatur

Den sunde gamer

y12

Det er en kliche at tænke på de fleste gamere som usunde og uden sans for motion og ordentlig kost. Heldigvis har mange forstået at tid foran skærmen engang imellem skal afbrydes for at blive ved med at være sund og for at kunne fungere i en hverdag. Herunder kan du læse lidt om de gode råd til at holde din gaming sund – det er nemlig ikke kun din krop, som har gavn af en sund livsstil, dit spil bliver også bedre.

Grønne snacks

Vi kender det alle sammen. Når vi er i gang med et godt spil og samtidig føler en trang til at snacke. Desværre tyer mange til en cola og chips. Men faktisk lader vi i langt bedre grad vores depoter op, på grønne snacks og noget sundhed.

Det andet sukkerchok giver måske i først omgang det største kick, men efter en relativ kort periode, så forsvinder det rush, som sukkeren giver og du bliver bare mere træt. Netop derfor er grønne snacks bedre og det energi niveau, som før faldt pga. hurtig forbrænding, vil du meget nemmere kunne holde oppe.

Englehop og en tur rundt om blokken

Samtidig med en sundere kost, så kan det også være en god ide engang imellem at sætte dit spil på pause. I pausen er det en god ide at røre musklerne og få noget frisk luft. Hjernen fungerer meget bedre på luft og motion. En hurtig løbetur rundt om din boligblok, eller et par gode englehop kan være nok til at genfinde energien og overskuddet til at optimere dit spil.

Sundhed_motion

Øg din hjerneaktivitet til fordel for dit spil

I sidste ende handler det ikke om at formane god livsstil for gameren. Det handler mere om fakta og optimering af en selv. Vil man gerne tages seriøst som gamer og vil man gerne vinde de store sejre, så er det bare sund fornuft at leve derefter. Ja, du skal bruge mange timer foran computeren for at opnå et topniveau, men det kræver ligeså meget af din kost og din motion, så du kan koncentrere dig og præstere dit ypperste.

Atleten spiller bedst

De danske super-gamere fra Astralis lever ikke hele deres liv foran skærmen. De bruger uanede mængder af tid på at føre en livsstil, som kan optimere deres spil. Det er vigtigt at forstå, at man som gamer også er en form for atlet.

Når først vi selv som gamere begynder at forstå det, så vil vi også i langt højere grad blive taget seriøst i den brede befolkning, og de fordomme som før sad påklistret til enhver gamer, vil forsvinde. Det skaber i sidste ende de bedste forudsætninger for at skabe de bedste og den næste generation af gamere.

Gaming_computer_hardware

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *